Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum Nr 9 w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu jest wśród 300 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2018 i przysługuje mu tytuł "Srebrnej Szkoły 2018".


Aktualności

  • Dodano: 2018-06-20 15:31:13

    Uwaga Uczniowie

     Uroczyste zakończenie roku szkolnego odbędzie sie o godz. 09:00 w auli szkolnej.

    Następnie w klasach z wychowawcami 

    wg harmonogramu ( pokój nauczycielski, tablica ogłoszeń III piętro )

  • Dodano: 2018-06-17 18:30:00

    Kolacja Szabatowa w Synagodze Pod Białym Bocianem
    przygotowanie i obsługa uroczystości 08.06.2018r.

    W ramach współpracy Naszej Szkoły z Gminą Wyznaniową Żydowską we Wrocławiu oraz realizacją

    szkolnego projektu edukacyjnego „Poznaję. Rozumiem. Szanuję” uczniowie klas 3Ga, 3 Gb, 2L, 3L

    uczestniczyli w ramach 20 Festiwalu Kultury Żydowskiej SIMCHA, w dniu 08.06.2018 r., 

    w przygotowaniu i obsłudze Kolacji Szabatowej w Synagodze Pod Białym Bocianem 

    więcej
  • Dodano: 2018-06-15 19:12:39

    Szef dla Młodych Talentów

    relacja z Mikserów Kulinarnych.pdf

  • Dodano: 2018-06-15 19:10:11

    Projekt Culinary Excellence

    relacja.pdf

  • Dodano: 2018-06-15 19:04:12

    Wielki Test Wiedzy o Wrocławiu

    informacje.pdf

  • Dodano: 2018-06-15 18:59:32

    Mała matura z matematyki

    wyniki.pdf

  • Dodano: 2018-06-12 12:59:50

    Program Stypendialny rady powiatu Wrocławskiego
    rok szkolny 2018/2019

    informacja.pdf

    ogłoszenie.pdf

  • Dodano: 2018-06-12 12:31:28

    Program rządowy "Dobry start"

    informacje.pdf

  • Dodano: 2018-06-07 12:18:21

    Warsztaty z Mistrzem Polski Baristów
    panem Marcinem Rusnarczykiem
    ZSG 05.06.2018r. - relacja

    Uczniowie naszej szkoły uczestniczyli w warsztatach baristycznych, trenerem był pan Marcin Rusnarczyk,

    Mistrz Polski Baristów, wielokrotny Sędzia Mistrzostw Polski Baristów , Sędzia Mistrzostw Świata Baristów,

    Dyrektor Sprzedaży w Etno Cafe, autor książki „Sekrety Kawy”. Uczniowie z klas 2L, 2Ga, 2Gb, 3Gb, 3L -

    aż tyle klas a wyłącznie 10 osób mogło uczestniczyć w tej edycji tego doskonałego treningu zawodowego

    z Baristą przy ekspresie ciśnieniowym, na uwagę zasługiwało każde słowo i ruch Mistrza. 

    więcej
  • Dodano: 2018-06-07 12:18:17

    Warsztaty smaku rzemiosła kulinarnego Concept Stu Mostów
    29.05.2018 i 06.06.2018r.

    W ramach współpracy z zakładami gastronomicznymi uczniowie naszej szkoły z klas 3Gb oraz 3L mieli

    okazję wziąć udział w spotkaniu z Szefem Kuchni Browaru Stu Mostów, uczestnikiem programu kulinarnego

    „Top Chef” panem Michałem Czekajło oraz z panią technolog Katarzyną Chlebus – Event Menager,

    absolwentką Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego. 

    więcej
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików coockies na Twoim komputerze.
X