Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum nr 9 w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu jest wśród 500 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2020 i przysługuje mu tytuł "Brązowej Szkoły 2020".


Konkursy i osiągnięcia

  • Dodano: 2020-01-28 06:14:32

    III Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Junior Culinary Cap”

    relacja.pdf

  • Dodano: 2020-01-22 22:09:46

    Mistrzostwa Wrocławia w Piłce Halowej

    W dniach 15.01 i 17.01 męska reprezentacja ZSG po ciężkiej walce zdobyła

    MiSTRZOSTWO WROCŁAWIA w Piłce Nożnej Halowej.

    Szkole reprezentowali : Krzysztof Juszczak kl.4Ga, Gracjan Patan kl.2Bc,Kacper Stanko kl. 1La,

    Adam Jasiński, Mateusz Adamczyk, Krystian Kluszczynski - wszyscy z kl. 2 Bb, Dawid Bredzel kl. 2LG,

    Tomasz Chmiel kl.3TL, Szymczewski Oskar kl.1 oraz na bramce Błażej Milejski z kl.3Bb,

    trener drużyny pan Grzegorz Blicharski. Drużyna zostala nagrodzona złotymi medalami,

    dyplomami i pamiątkowymi koszulkami.

    Wszystkim serdecznie gratulujemy!!!

     

  • Dodano: 2020-01-21 06:04:50

    Bitwa na drobiowe smaki

    informacje.pdf

  • Dodano: 2020-01-19 04:34:06

    Mistrzostwa Wrocławia w Piłce Nożnej Halowej Dziewcząt

    W dniu 14 stycznia rozgrywane były Mistrzostwa Wrocławia

    w Piłce Nożnej Halowej Dziewcząt, na których drużyna Zespołu Szkół

    Gastronomicznych zdobyła brązowe medale!!! Jest to kolejny w ostatnich

    latach ogromny sukces sportowy uczennic naszej szkoły prowadzonych przez

    pana Macieja Grygiera. Skład drużyny na mistrzostwach: Dominika Iskrzyńska,

    Emilia Jędryka, Aniela Kostrzewa, Olha Lutsyk, Adrianna Maciak,

    Klaudia Majczak, Weronika Nowak, Wiktoria Piórkowska, Julia Siama.

    Gratulacje!

  • Dodano: 2020-01-15 07:37:03

    Szkolny etap XXXV Olimpiady Wiedzy Ekologicznej

    wyniki.pdf

  • Dodano: 2020-01-14 21:44:22

    Konkurs Fotograficzny "Smog"

    wyniki konkursu.pdf

  • Dodano: 2020-01-14 21:44:16

    Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Junior Culinary Cap”

    informacje.pdf

  • Dodano: 2020-01-12 23:41:23

    Eliminacje do Międzynarodowego Konkursu w Zawodach Gastronomicznych
    Kucharz, Kelner, Czterech Miast: Carcassonne-Wrocław-Tapolca-Stadhagen
    23.03.2020 – 26.03.2020

    informacje.pdf


    regulamin.pdf


    składniki.pdf

  • Dodano: 2019-12-03 20:48:37

    26.11.2019 Dolnośląski Konkurs Potraw Regionalnych

    relacja.pdf


    sponsorzy.pdf


    zdjęcia

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików coockies na Twoim komputerze.
X