Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum nr 9 w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu jest wśród 500 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2020 i przysługuje mu tytuł "Brązowej Szkoły 2020".


Aktualności

  • Dodano: 2020-01-30 11:33:17

    Uwaga Uczniowie

     

    Rozkład zajęć obowiązuje od 31 stycznia 202019

    i jest już na stronie internetowej w zakładce plan lekcji.

    kliknij ►

    korekta sal

  • Dodano: 2020-01-28 21:53:51

    Rekrutacja do 1 edycji projektu „Od stażysty do specjalisty”

    informacje.pdf

  • Dodano: 2020-01-28 21:53:00

    Test Kulinarny

    relacja.pdf

  • Dodano: 2020-01-28 21:46:45

    Dzień Przedsiębiorczości

    XVII edycja programu odbędzie się 2 kwietnia 2020r.

    Aby wziąć udział wydrukuj i wypełni załączniki, oddaj je nauczycielowi do 30.03.2020.

    Informacje: www.junior.org.pl  zakładka: Dzień Przedsiębiorczości


    informacje.pdf


    zgoda.pdf


    konsultant.pdf


    firma.pdf


     

  • Dodano: 2020-01-28 06:27:42

    Uwaga Rodzice

    Zapraszamy rodziców uczniów klas pierwszych

    29.01.2019 r. o godzinie 16.00 do sali 412

    na warsztaty w ramach programu ,,BEZPIECZNY JUNIOR”

    Wydział Prewencji Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu wspólnie z Wydziałem Bezpieczeństwa

    Urzędu Marszałkowskiego we Wrocławiu w dniu 15 października 2019 roku rozpoczął realizację

    Wojewódzkiego Programu Profilaktycznego pn. „Bezpieczny Junior”.

    Celem podjętych działań jest podniesienie wśród społeczności szkolnej oraz rodziców dzieci

    i młodzieży poziomu wiedzy o konsekwencjach i zagrożeniach wynikających z używania

    substancji psychoaktywnych. Jedną z form realizacji projektu są warsztaty dedykowane

    rodzicom  przy wykorzystaniu NARKOTYKOWEJ WALIZKI EDUKACYJNEJ


    O godz. 16:30 zapraszamy na zebrania z Rodzicami uczniów wszystkich klas

    wg harmonogramu.

  • Dodano: 2020-01-28 06:14:32

    III Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Junior Culinary Cap”

    relacja.pdf

  • Dodano: 2020-01-24 08:35:05

    Uwaga Uczniowie

    Rozkład zajęć obowiązuje od 27 stycznia 202019

    i jest już na stronie internetowej w zakładce plan lekcji.

    kliknij ►

  • Dodano: 2020-01-22 22:09:46

    Mistrzostwa Wrocławia w Piłce Halowej

    W dniach 15.01 i 17.01 męska reprezentacja ZSG po ciężkiej walce zdobyła

    MiSTRZOSTWO WROCŁAWIA w Piłce Nożnej Halowej.

    Szkole reprezentowali : Krzysztof Juszczak kl.4Ga, Gracjan Patan kl.2Bc,Kacper Stanko kl. 1La,

    Adam Jasiński, Mateusz Adamczyk, Krystian Kluszczynski - wszyscy z kl. 2 Bb, Dawid Bredzel kl. 2LG,

    Tomasz Chmiel kl.3TL, Szymczewski Oskar kl.1 oraz na bramce Błażej Milejski z kl.3Bb,

    trener drużyny pan Grzegorz Blicharski. Drużyna zostala nagrodzona złotymi medalami,

    dyplomami i pamiątkowymi koszulkami.

    Wszystkim serdecznie gratulujemy!!!

     

  • Dodano: 2020-01-21 06:04:50

    Bitwa na drobiowe smaki

    informacje.pdf

  • Dodano: 2020-01-19 04:34:06

    Mistrzostwa Wrocławia w Piłce Nożnej Halowej Dziewcząt

    W dniu 14 stycznia rozgrywane były Mistrzostwa Wrocławia

    w Piłce Nożnej Halowej Dziewcząt, na których drużyna Zespołu Szkół

    Gastronomicznych zdobyła brązowe medale!!! Jest to kolejny w ostatnich

    latach ogromny sukces sportowy uczennic naszej szkoły prowadzonych przez

    pana Macieja Grygiera. Skład drużyny na mistrzostwach: Dominika Iskrzyńska,

    Emilia Jędryka, Aniela Kostrzewa, Olha Lutsyk, Adrianna Maciak,

    Klaudia Majczak, Weronika Nowak, Wiktoria Piórkowska, Julia Siama.

    Gratulacje!

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików coockies na Twoim komputerze.
X