Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum nr 9 w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu jest wśród 500 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2020 i przysługuje mu tytuł "Brązowej Szkoły 2020".


Aktualności

  • Dodano: 2020-10-14 11:35:15

    Zarządzenie Dyrektora Zespołu Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu

    Zarządzenie Dyrektora Zespołu Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu.pdf

  • Dodano: 2020-10-09 22:10:35

    "Lalka" - Bolesław Prus

    130- lecie książkowego wydania "Lalki" Bolesława Prusa.pdf

  • Dodano: 2020-10-09 22:08:34

    Uczniów uzdolnionych muzycznie zapraszamy

    Uczniów uzdolnionych muzycznie zapraszamy.pdf

  • Dodano: 2020-10-09 22:07:26

    Konkurs na najciekawszy plakat

    Konkurs na najciekawszy plakat.pdf

  • Dodano: 2020-10-09 22:06:11

    Konkurs w języku angielskim

    Konkurs w języku angielskim.pdf

  • Dodano: 2020-10-09 22:04:09

    Konkurs w języku niemieckim

    Konkurs w języku niemieckim.pdf

  • Dodano: 2020-10-07 21:44:01

    Eliminacje wewnątrzszkolne do Olimpiady o Żywieniu i Żywności

    Dnia 16 października 2020 o godz.12.00 w sali 401 odbędą się

    wewnątrzszkolne eliminacje do etapu okręgowego

    XXV Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności.

    Szczegółowych informacji udziela p. Michał Kuczma.
  • Dodano: 2020-10-06 22:37:14

    Eliminacje Krajowe WorldSkills Poland 2020

    Dyplom dla Wiktorii Madaj - Gratulacje!

  • Dodano: 2020-10-06 22:33:35

    Święto Karpia 2020

    Wiktoria Madaj i Jakub Januszkiewicz na podium - Gratulacje!

    dyplom.pdf

     

  • Dodano: 2020-10-06 02:00:06

    "Dieta na dobry start"

    "To zdrowie jest prawdziwym bogactwem, a nie kawałki złota czy srebra" M. Gandhi

    W dniu 25 września społeczność szkolna została zaproszona na lekcję otwartą zatytułowaną

    „Dieta na dobry start" przygotowaną przez p. Irenę Beker i uczniów klasy 2La. Podczas prezentacji

    słuchacze mogli uzyskać informacje o źródłach oraz sposobach łączenia w jednej potrawie

    kilku produktów podnoszących witalność organizmu. Ponadto na zaproszone osoby czekały

    odżywcze przekąski ze skondensowaną zawartością składników odżywczych smoothie z pomarańczy,

    imbiru, pyłku pszczelego, daktyli i pesto z natki pietruszki, czosnku, oliwy eko i płatków migdałowych.

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików coockies na Twoim komputerze.
X