Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum nr 9 w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu jest wśród 500 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2019 i przysługuje mu tytuł "Brązowej Szkoły 2019".


Aktualności

  • Dodano: 2019-02-22 09:03:25

    Uwaga Uczniowie

     

    Nowy rozkład zajęć obowiązuje od 25 lutego 2019

    i jest już na stronie internetowej w zakładce plan lekcji.

    kliknij ►
  • Dodano: 2019-02-21 06:42:35

    Konkurs matematyczno - poetycki

    czyli jak zapamiętać liczbę π

    informacje.pdf

  • Dodano: 2019-02-21 06:38:47

    "Polska Akademia Gościnności docenia naszych Uczniów

    Nasze uczennice: Weronika Malinowska i Patrycja Kotecka z klasy IV H 

    zostały wyróżnione listami polecającymi Polskiej Akademii Gościnności, 

    które potwierdzają wysoki poziom wiedzy branżowej i umiejętności zawodowych."

    list polecający.pdf

  • Dodano: 2019-02-17 20:46:05

    Szkolny Konkurs Walentynkowy

    Laureaci.pdf

  • Dodano: 2019-02-17 20:29:27

    Polonez dla Fredry

    25.01.2019 Już po raz 19 został zorganizowany we wrocławskim rynku Polonez dla Fredry.

    Szczęście na maturze próbowało wytańczyć około tysiąca maturzystów,

    wśród nich nie mogło zabraknąć uczniów naszej szkoły. 

    zdjęcia.pdf

     

  • Dodano: 2019-02-15 21:14:20

    Żałoba narodowa

     

         Jan Olszewski – Premier w latach 1991–1992, Kawaler Orderu Orła Białego

         Żałoba narodowa po śmierci Jana Olszewskiego

  • Dodano: 2019-02-09 20:29:18

    Drób na polskim stole

    Dnia 10 kwietnia 2019 roku, w halach targowych Expo Mazury S. A. w Ostródzie,

    podczas targów Mazury HoReCa odbędzie się 4 edycja konkursu kulinarnego Drób na Polskim Stole.

    Organizatorem konkursu jest Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych – Izba Gospodarcza.

    Tematem przewodnim konkursu jest pierś z gęsi oraz żołądki gęsie.

    Zgłoszenia do Konkursu Szkoła dokonuje drogą elektroniczną. 

    formularz zgłoszeniowy i regulamin na stronie:

    http://www.mazuryhoreca.pl/pl/konkursy

  • Dodano: 2019-02-08 10:17:37

    Uwaga Uczniowie i Nauczyciele

     

    Nowy rozkład zajęć obowiązuje od 11 lutego 2019
     
    i jest już na stronie internetowej w zakładce plan lekcji.
                                                                            kliknij ►
  • Dodano: 2019-02-04 11:04:27

    I Ogólnopolski Konkurs Kulinarny o tytuł GOLD GRILL TEAM
    Kategoria JUNIOR dla Uczniów Szkół Gastronomicznych

    formularz zgłoszeniowy dla uczestników poniżej 16 lat.pdf

    formularz zgłoszeniowy dla uczestników powyżej 16 lat.pdf

    regulamin konkursu.pdf

    grill przezentacja szkoły.pdf

  • Dodano: 2019-01-24 21:41:04

    Patrycja Kotecka w Finale Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej!!!

    relacja.pdf

     

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików coockies na Twoim komputerze.
X