Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum nr 9 w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu jest wśród 500 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2020 i przysługuje mu tytuł "Brązowej Szkoły 2020".

Działania uczniów ( archiwum )

Działania uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej:

-        Wystawy wypieków świątecznych „Boże Narodzenie”
-        Wystawa wypieków świątecznych „Wielkanoc”
-        Przygotowanie stołu okolicznościowego „Potrawy Lwowskie” na dni otwarte SP Nr 12
-        Prezentacja zdrowej żywności w Środzie Śląskiej z okazji „Tygodnia dla serca”
-        Przygotowanie wystawy zatytułowanej „Obrona Lwowa” oraz „Lwów się śmieje”  
-        Wypiek ciast dla potrzebujących - przekazanie dla kuchni charytatywnej
-        Prezentacja zdrowej żywności dla Polskiego Towarzystwa Technologii Żywności
-        Promocja prac uczniów podczas „Dni chleba,, organizowanych w SP Nr 105
-        Rekord Guinnesa w lepieniu pierogów
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików coockies na Twoim komputerze.
X